Slide background

Feed Management

Natuurlijk is de wens dat uw website en uw producten op zoveel mogelijk plekken online gevonden worden. Met een geoptimaliseerde product feed is het een kwestie van meten is weten.

Inzicht in resultaten
Het is dus erg belangrijk dat uw productfeed optimaal is en dat u inzicht heeft in de resultaten. Uw productfeed is simpelweg een bestand dat informatie bevat over uw product. Nog te vaak komt het voor dat kanalen stop worden gezet omdat het niets oplevert. Dit gebeurt terwijl er geen inzicht in de data is. Wij maken de prestaties van uw productgroepen inzichtelijk, zodat optimaal resultaat behaald wordt uit de juiste productgroepen.

Vergelijkingssites
Een steeds vaker voorkomend gedrag van consumenten is dat zij producten vergelijken op sites als beslist.nl of kieskeurig.nl. Wij verzorgen voor u de opzet en het onderhoud van talloze vergelijkingssites. Op deze manieren begeleiden we u om zoveel mogelijk klanten naar uw website te halen, die gericht op zoek zijn naar uw product. Wij zorgen voor meer clicks voor u en meer vertrouwen van uw klant.

Nieuwsgierig?

Stel gerust uw vragen met betrekking tot Feed Management of onze andere online marketing diensten aan onze online marketing specialisten.