Feed Management

Natuurlijk is de wens dat jouw website en producten op zoveel mogelijk plekken online gevonden worden. Met een geoptimaliseerde product feed is het een kwestie van meten is weten.

Resultaten

Inzicht in resultaten
Een optimale product feed en inzicht in je resultaten is erg belangrijk. Je product feed is simpelweg een bestand dat informatie bevat over jouw product. Te vaak komt het voor dat kanalen stop worden gezet omdat het niets oplevert. Dit gebeurt terwijl er geen inzicht in de data is. Wij maken de prestaties van jouw productgroepen inzichtelijk, zodat optimaal resultaat behaald wordt uit de juiste productgroepen.

Vergelijkingssites
Steeds vaker vergelijken consumenten producten op sites als beslist.nl of kieskeurig.nl. Wij verzorgen voor jou de opzet en het onderhoud van talloze vergelijkingssites. Op deze manieren begeleiden we je om zoveel mogelijk klanten naar jouw website te halen, die gericht op zoek zijn naar het product wat jij verkoopt. Wij zorgen voor meer clicks voor jou en meer vertrouwen van jouw klanten.

Jouw plan?

+0
Meer Bezoekers
+0
Meer Omzet
+0
Meer Winst
google shopping specialist

Nieuwsgierig?

Stel gerust je vragen met betrekking tot Feed Management aan Mike.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Door met Extendure samen te werken worden wij onderdeel van jouw bedrijf. Deze pro-active werkhouding zorgt ervoor dat we makkelijker jouw (online) doelen behalen. Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Wil je hier staan?

Met trots werken wij o.a. voor