Groei. Een term die centraal staat bij veel organisaties en bedrijven. En dat is logisch want wie wil er nou niet groeien. Groei kan echter in meerdere opzichten gerealiseerd worden. Meer verkopen, een hogere omzet, uitbreiding van het personeel en waar vaak niet aan wordt gedacht: het logistieke proces! Hoe realiseer je groei en hoe ga je hier gestructureerd mee om?

Online marketing 

Anno 2018 blijft het aantal online shoppende consumenten onverminderd hoog. Waar 2017 ruim 12 miljoen online shopper telde zal dit aantal in 2018 ongetwijfeld hoger liggen. Steeds vaker kiezen we voor de gemakkelijke weg en bestellen we onze boodschappen en hebbedingetjes op het wereldwijde web. Hoe goed presteert jouw business al online? En hoe zorg je ervoor dat de consument jou online vindt? Online marketing speelt daarin een belangrijke rol. Via Advertising, Shopping, SEO, e-mail of social media toon je jouw aanbod aan het grote publiek, waarna je jouw doelgroep vervolgens probeert te stimuleren tot het doen van een aankoop. Wanneer deze stappen allemaal zijn gelukt zul je zien dat jouw organisatie steeds verder groeit, waardoor je bijna vergeet dat ondernemen an sich ook nog een belangrijk onderdeel is voor de toekomst van je organisatie.

online shoppen

Online shoppen via mobiel of desktop is onverminderd populair in 2018

Fulfilment

De digitale snelweg is een snelle wereld; de consument wil immers een snel en relevant antwoord op hetgeen waar naar wordt gezocht. Een online marketingbureau als Extendure helpt je om de beste posities te bekleden en je online zichtbaarheid te verbeteren. Maak je vooraf wel klaar voor deze groei want het kan snel gaan. Je orderaantallen en de omzet gaan hard stijgen. Veel dagelijkse processen binnen je bedrijf vermeerderen en versnellen. Kun je dit allemaal aan of besteedt je liever een deel uit? In voorraadbeheer, orders inpakken en retourzendingen verwerken zit erg veel tijd. Hoe fijn zou het zijn als dit werk voor je wordt gedaan zodat jij je volledig kunt focussen op die ene term: groei! Wanneer je het gehele logistieke proces uitbesteedt aan een fulfilment bedrijf bespaar je veel tijd (en tijd is geld toch?!). En omdat een fulfilment bedrijf gespecialiseerd is in ewarehousing wordt de kans op logistieke fouten ook geminimaliseerd. Klanten hebben hun bestelling snel geleverd en jij hebt hier zelf niet één minuut werk aan gehad. Andere voordelen van fulfilment zijn:

  • Continuïteit
  • Expertise
  • Schaalvoordeel
  • Kostenbesparing

Online marketing en fulfilment zijn een gouden combinatie voor het realiseren van groei binnen je organisatie. Je kunt deze twee onderdelen het beste zien als vervolgstappen die de groei van jouw business stimuleren. Niet alleen geeft het uitbesteden van deze belangrijke onderdelen een rustgevend gevoel, het zorgt er ook voor dat je meer tijd overhoudt voor de belangrijke zaken binnen je bedrijf, namelijk: ondernemen.

online groei

Online marketing en fulfilment helpen met het uitbreiden van je business

Wil jij ook (online) groei realiseren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen sparren over de groeimogelijkheden van jouw business!