E-mail marketing

Laat je omzet stijgen door middel van e-mail marketing, een belangrijke succesfactor in de B2B en B2C markt. Een nauwe band met je klanten zorgt voor sterke wortels die jou in staat stellen om te groeien.

E-mail marketing

Direct inspelen op klantbehoeften

Door je klanten structureel te voorzien van de juiste content, versterk je de klantrelatie en verhoog je de omzet uit je klanten. Hebben mensen interesse getoond in je product of dienst en willen zij graag meer informatie ontvangen? Dan helpt e-mailmarketing je om de interesse te veranderen naar koopintenties.

Wij bouwen en versterken e-mailcampagnes, zodat je continu in contact bent met je klanten. Jij hebt waarschijnlijk een aantal leuke aanbiedingen die je de klanten wilt presenteren en samen met ons gaan we ze juist laten zien waar de klant op dat moment behoefte aan heeft!

Daag ons uit!

Jouw plan?

0%
Meer Loyale Klanten
0%
Meer Omzet
0%
Ambassadeurs

Meten en verbeteren

Door de volledige campagne te meten en te analyseren, bereiken we optimaal resultaat. Het is belangrijk om te weten of de klant de e-mail leest op zijn desktop of mobiele telefoon, thuis of op het werk en op welk tijdstip. Door hierop in te spelen, met de juiste content, stimuleren wij websitebezoeken en aankopen. Dit alles doen we vanuit het centrale doel: jouw online groei realiseren.

Optimale conversie

Samen met alle andere online marketingactiviteiten is e-mail marketing ideaal om het contact met de klant te onderhouden, wat leidt tot optimale conversie. Door te meten krijgen we de kans de doelgroep op te delen in segmenten en de content te specificeren op dat segment. Wij helpen met het creëren van content zodat bij iedere e-mailcampagne klanten worden getriggerd en altijd de interesse behoudent in jouw business. Of het klantenbestand nu groot is of nog mag groeien, Extendure ontwikkeld voor jou de succesvolle e-mail marketing strategie.

Bryan van Eijk

Meer weten over E-mail marketing?

Bryan helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Behaalde resultaten

Resultaat behaal je door nauw samen te werken en daarom worden wij onderdeel van jouw bedrijf: Part of your Plan noemen we dat! We willen weten wie jij bent en wat je drijft, zodat we jouw passie meenemen in het behalen van resultaat.

 Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast.

Webshop telefoon verkoop
Benieuwd hoe?
e-commerce gereedschap
Benieuwd hoe?
wellness website optimalisatie
Benieuwd hoe?

Wil je hier staan?

Alle cases

Sterke partnerships