Slide background

E-mail Marketing

Automatische e-mailcampagnes genereren en toch persoonlijk zijn. In een tijd waar WhatsApp, Viber en Skype aan terrein winnen is e-mail marketing nog steeds een belangrijk element in het succes in de b2b en b2c markt.

Op tijd inspelen met de juiste content
Wij maken of verbeteren e-mailcampagnes, zodat u continu in contact blijft met uw klanten. We houden rekening met feestdagen, verjaardagen en speciale momenten naast de interessante content die uw klant wil zien. Door de volledige campagne te meten en te analyseren, wordt optimaal resultaat bereikt. Want het is belangrijk om te weten of uw klant uw mail leest op zijn desktop of mobiele telefoon, thuis of op het werk en op welk tijdstip. Door hier op in te spelen, met de juiste content, maakt u het voor de klant relevant om uw website te bezoeken.

Optimale conversie
Geïntegreerd met al uw online marketing activiteiten is e-mail marketing ideaal om het contact met de klant te onderhouden wat leidt tot optimale conversie. Door te meten krijgen we de kans de doelgroep op te delen in segmenten en de content te specificeren op dat segment. Wij helpen met het creëren van content zodat u bij iedere e-mailcampagne klanten kan triggeren en u altijd de interesse van klanten houdt. Of het klantenbestand nu groot is of klein.

Nieuwsgierig?

Stel gerust uw vragen met betrekking tot E-mail Marketing of onze andere online marketing diensten aan onze online marketing specialisten.