Slide background

e-Commerce

De basis voor succesvolle online marketing is een technisch en grafisch goede website of webshop. Bij ons kunt u terecht voor de bouw, het onderhoud en het design. Wij werken met Magento, een kwalitatief hoogstaand eCommerce platform.

Magento
Dit platform is open source software en wordt continu doorontwikkeld door honderden enthousiaste programmeurs. Dat zorgt er voor dat een Magento webshop opgezet kan worden afgestemd op uw wensen en behoeften en die van de klant. Magento bezorgt u een gebruiksvriendelijke ervaring in het beheren van uw webshop en kan voldoen aan al uw eCommerce vragen. Ook voor het optimaliseren van een bestaande website of webshop staan wij voor u klaar met professioneel advies.

Vindbaarheid
Een van de vereisten voor een gestroomlijnde webshop is goede vindbaarheid. Dat is dan ook één  van de hoofdtaken van Extendure. Tevens creëren wij webshops die technisch in orde zijn, een mooi design hebben en zorgen wij ervoor dat uw doelgroep u altijd weet te vinden. Om dat te bereiken maken we gebruik van verschillende content management oplossingen. Bezoekers komen niet alleen via hun desktop bij uw webshop terecht. Daarom zorgen wij ervoor dat u ook optimaal te bezoeken bent op mobiele apparaten.

Optimale beleving
Wij kijken zeer kritisch naar de gebruiksvriendelijkheid van uw webshop en zullen er alles aan doen om de beleving van uw klanten te optimaliseren. Van een overzichtelijk productaanbod tot aan een soepele check out. Want daar draait het uiteindelijk wel om: conversie. Klanten op uw bedankpagina. Door het continu meten, analyseren en testen, is binnen no time uw webshop in optimale conditie. Inzicht krijgen in de reis die uw klanten afleggen op uw webshop is ontzettend belangrijk. Zo weet u precies waar uw webshop wel werkt en waar ruimte is voor optimalisatie.

Magento 2 demo
Zou je graag een keer Magento 2 willen gebruiken in een veilige omgeving? Dat kan! In onze Magento 2 Demo kan je alles toetsen in een testomgeving, om zo te kijken of Magento 2 iets voor jou is. Hulp nodig met de demo of het installeren van Magento 2? Neem gerust contact met ons op.

Heeft u een project in gedachte?

Of wilt u meer weten over de online marketing diensten van Extendure? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.