Diensten2018-09-24T17:30:55+00:00

Diensten Extendure

Extendure onderscheidt zich door niet blind te staren op standaard online marketing methoden als SEO en SEA. Samen met jou werken we aan een online strategie, waarin duidelijk wordt hoe we jouw groeiproces voor ogen hebben.

Online effect
Of het nu gaat om meer conversie, betere zichtbaarheid, hogere naamsbekendheid of meer klanten aan je binden, wij staan voor je klaar om online groei te realiseren. Door continu te meten en te optimaliseren, wordt online resultaat zichtbaar. Dat vinden wij belangrijk. We bepalen samen wat resultaat is en hoe we dat resultaat gaan behalen. Jouw project is uniek en wij zorgen voor de juiste mix van vitaminen om het groeiproces te stimuleren.

Over digitale grenzen
In de blijvend veranderende online marketing wereld willen wij niet achterblijven en zullen we deze ‘oude’ methoden afwisselen met nieuwe. Daarom volgen wij ontwikkelingen op de voet. Door kansen te benutten in het internationaal ondernemerschap denken wij verder dan de Nederlandse grenzen. Hierbij ondersteunen wij diegenen die de uitdaging aangaan en de digitale grenzen over durven te gaan.

Relaties opbouwen
Het is belangrijk voor ons dat je een goede en blijvende relatie opbouwt met je klant. Samen met jou bekijken we mogelijkheden, zetten we in op die mogelijkheden en breiden we de mogelijkheden uit. Wij helpen jou om uw bestaande webshop te optimaliseren of bouwen samen jouw webshop van begin af aan op. Het uiteindelijke doel is een gebruiksvriendelijke webshop of website die jouw klant regelmatig en graag bezoekt.

Je bent altijd welkom bij ons kantoor in Eindhoven voor een kop koffie. We gaan graag met je in gesprek, zakelijk of niet.

Wat klanten over ons zeggen