Eindelijk is het zover! We gaan verhuizen! Afgelopen maandag hebben we de sleutel gekregen van ons nieuwe pand! Waarom eigenlijk? Extendure groeit, onze fijne klanten groeien en dat betekent natuurlijk ook de vraag naar meer ruimte. Het kantoor waar we nu zitten, is te klein geworden voor ons. De nieuwe locatie geeft ons meer voorzieningen, biedt ruimte voor inspiratie en natuurlijk veel werkplezier! Wij hebben er in elk geval ontzettend veel zin in en zijn al druk bezig met de verhuizing!

Onze nieuwe locatie in Eindhoven

Onze nieuwe locatie is ongeveer 100 meter verder op. We blijven ook gewoon aan de Breitnerstraat zitten! Het is allemaal begonnen toen ze een stukje verderop in de straat begonnen met het bouwen van nieuwe panden. Toen ze eenmaal aan het bouwen waren, begon het bij ons toch wel te kriebelen. Met de groei die we het afgelopen jaar hebben doorgemaakt, gaf dat de doorslag om toch eens een kijkje te gaan nemen in de panden die ze naast ons aan het bouwen waren. Nadat we langs waren geweest, wisten we het zeker! We gaan verhuizen! We moesten nog wel even wachten tot het nieuwe kantoor helemaal klaar was.

Het nieuwe kantoor bestaat uit twee verdiepingen. De boven verdieping heeft een heel mooi hoog plafond en bijna de gehele voorkant van het kantoor bestaat uit grote ramen! Hierdoor is het kantoor lekker licht! We zijn nu druk bezig met het regelen van het nieuwe interieur. Hieronder zie je een soort van tijdlijn van het nieuwe kantoor.

verhuizing extendure

Inrichting

Op dit moment zijn we ontzettend druk met de inrichting van het nieuwe kantoor! Er komt stiekem toch nog best veel bij kijken. We hebben ook al een mooi thema in gedachten maar dat houden we nog eventjes geheim. We zijn nu eerst druk met het regelen van alle basis dingen zoals nieuwe bureau’s, stoelen, de vloer, tafels, apparatuur voor de keuken, lampen en ga maar zo door. Hiervoor gebruiken we woon en stijltips van Mylovelyhome.nl. Wel kan ik alvast vertellen dat het interieur een vleugje internationaal wordt!