Slide background

Conversie optimalisatie

Uw website of webshop ziet er goed uit, de bezoekersaantallen zijn hoog en toch heeft u het idee dat er meer rendement uit bezoekers gehaald kan worden. Conversie optimalisatie is dan het toverwoord.

Maximaal rendement
Conversie optimalisatie richt zich op het verbeteren van de website om daarmee uw omzet te verhogen. Samen gaan we rond de tafel zitten om te kijken waar we meer uit kunnen halen en vervolgens zetten wij mankracht in om de conversies te optimaliseren. Met verschillende online tools is het mogelijk om al uw dataverkeer in kaart te brengen en daar grondige analyses op toe te passen. Door inzicht te krijgen in de buyer journey (de reis die de klant aflegt voor een aankoop) wordt maximaal rendement behaald uit iedere klant.

conversie optimalisatie

Optimale website
Op die manier kijken we waar we in moeten springen. Dit kan bijv. door het verbeteren van landingspagina’s of bepaalde pagina’s op de website gebruiksvriendelijker te maken. Het testen, analyseren en toepassen is een continu proces totdat wij voor uw doel de optimale website hebben ontwikkeld. Ook daarna blijven we monitoren om goede resultaten te waarborgen. Het eindresultaat is optimale conversie voor u en een tevreden klant door de gebruiksvriendelijke website.

Inzicht in uw klant
Uw klant leren kennen door te testen en nieuwe inzichten te verkrijgen. Het testen van website aanpassingen om een beter resultaat te bereiken is een belangrijk onderdeel van conversie optimalisatie. Echter zijn ook testen met een ‘negatieve’ uitkomst  van waarde. Waar loopt de bezoeker tegenaan? Inzicht verkrijgen in het gedrag van uw bezoekers helpt u om uw klant beter te leren kennen en te begrijpen. Zo maken wij campagnes inzichtelijk voor u en gebruiksvriendelijk voor uw klant.

Nieuwsgierig?

Stel gerust uw vragen met betrekking tot Conversie optimalisatie of onze andere online marketing diensten aan onze online marketing specialisten.