Conversie optimalisatie

Je website of webshop ziet er goed uit, de bezoekersaantallen zijn hoog maar toch heb je het idee dat er nog ruimte is om te groeien. Conversie optimalisatie is hier het toverwoord.

Maximaal rendement

Conversie optimalisatie richt zich op het verbeteren van de website om daarmee de omzet te verhogen. Samen met jou gaan we kijken waar we meer uit kunnen halen. Vervolgens zetten wij mankracht in om de conversies te optimaliseren. Met verschillende online tools is het mogelijk om al het dataverkeer in kaart te brengen en daar grondige analyses op toe te passen. Door inzicht te krijgen in de buyer journey (de reis die de klant aflegt voor een aankoop) wordt maximaal rendement behaald uit iedere klant.

Jouw plan?

+0
Meer Bezoekers
+0
Meer Omzet
+0
Meer Winst

Optimale website

Op die manier kijken wij waar we in moeten springen. Dit kan bijvoorbeeld door het verbeteren van landingspagina’s of bepaalde pagina’s op de website gebruiksvriendelijker te maken. Testen, analyseren en toepassen is een continu proces totdat wij voor jouw doel de optimale website hebben ontwikkeld. Maar ook daarna blijven we monitoren om goede resultaten te waarborgen. Het eindresultaat is een tevreden klant door een gebruiksvriendelijke website en optimale conversie voor jou.

Inzicht in je klant

Het testen van aanpassingen aan de website om een beter resultaat te bereiken is een belangrijk onderdeel van conversie optimalisatie.  Door te testen leren we klanten kennen en krijgen we inzicht in het gedrag van je bezoekers. Dit helpt om je klant beter te begrijpen. Zo maken wij campagnes inzichtelijk voor jou en gebruiksvriendelijk voor je klant.

google shopping specialist

Meer weten over Conversie optimalisatie?

Mike helpt je graag verder! Bel 040 2183 040 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right