Contentkalender 2019

Misschien ken je het wel: je bent van plan een aantal leuke berichten in te plannen voor je social media pagina’s, maar je mist inspiratie om jouw berichten interessant te maken voor je volgers. Een veelvoorkomend probleem. Je bent immers niet ieder moment van de week in een creatieve mood waarin je de meest unieke acties en berichten bedenkt.

Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: de Contentkalender 2019 van Extendure. Met deze overzichtelijke planning heb je een hulpmiddel voor het bedenken van leuke inhakers. Je kunt de contentkalender bijvoorbeeld invullen op een moment waarvan je weet dat je barst van de creatieve energie. Daarnaast zorgt deze planning ervoor dat je nooit meer belangrijke dagen mist die goed aansluiten bij je business, een win-win situatie dus!

[[[["field6",null,"Ik meld me aan voor meer marketing updates."]],[["trigger_integration"]],"and"]]
1 Step 1

Download de Contentkalender 2019

Laat je gegevens achter in onderstaande formulier en ontvang gratis een contentkalender voor 2019.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wat is een contentkalender?

Een contentkalender is een hulpmiddel waarin de belangrijkste dagen van een jaar staan. Hiermee kan worden bijgehouden wat er speelt onder consumenten zodat je daar op in kan spelen op je website, social media, e-mailcampagne of andere media.

Wat zijn de voordelen van een contentkalender?

Voordelen van een contentkalender zijn dat het je overzicht vergroot van je contentmanagement, je een rode draad biedt en je tot slot helpt met het creatieve proces. Mocht je vastlopen met de contentplanning voor de komende weken of maanden, dan kan je een contentkalender raadplegen en daar waar mogelijk inhaken op bijzondere dagen. Doordat je inspeelt op bijzondere dagen laat je zien dat je als organisatie actueel bent en dat je actief met je content bezig bent.

Een goed begin is het halve werk. Daarom hebben wij voor jou de Contentkalender 2019 gemaakt. Dus heb jij moeite met relevante content maken die inspeelt op de laatste trends? Dan adviseren wij jou om onze contentkalender te downloaden die jouw een overzicht geeft van de belangrijkste momenten van 2019. Dan kun jij aan de slag met het inplannen van jouw content! Een contentkalender is handig om je content vooruit te plannen, maar vergeet niet om bovenop de actualiteit te zitten. Probeer waar mogelijk is zoveel mogelijk in te haken op de trends, ontwikkelingen en het laatste nieuws om relevant te blijven.

2019-01-22T15:11:58+00:00