Najaar marketing

Marketing tips om in het najaar mee te knallen

Je komt terug van vakantie en wilt het werk weer rustig oppakken, maar voordat je het weet is het jaar alweer voorbij! Het is verstandig om na de zomer zo snel mogelijk op een rijtje te hebben welke marketingactiviteiten je in het najaar wilt gaan ondernemen. Het najaar biedt namelijk talloze kansen voor leuke acties en promoties. Ben je benieuwd welke kansen? Lees dan gauw verder!

Marketing rondom de feestdagen

Na een periode met wat minder feestdagen, komen de speciale dagen er na de zomer snel weer aan. Kijk maar weer eens op je contentkalender. Feestdagen kunnen een leuk moment zijn om het contact met de klant op te zoeken via social media. Ook zou je leuke acties kunnen koppelen aan deze dagen. Wat zou je voor jouw bedrijf kunnen verzinnen voor de volgende feestdagen?

• Dierendag (4 oktober)
• Halloween (31 oktober)
• Black Friday (vierde donderdag van November)
• Cyber Monday (de maandag na Thanksgiving)
• Sinterklaas (5 december)
• 1e Kerstdag (25 december)
• 2e Kerstdag (26 december)
• Oudejaarsdag (31 december)

Kijk voor een volledig overzicht van bijzondere dagen op fijnedagvan.nl.

Sparen in het najaar

De zomer is de tijd om te genieten. In de zomer geven mensen veel geld uit aan vakanties en andere leuke activiteiten. Aan de andere kant liggen Sinterklaas en Kerstmis ook alweer op de loer. Juist in het najaar wordt er een beetje extra op de centen gelet. Maar hier liggen ook kansen! Begrijp dat je klanten weer aan het sparen zijn, maar biedt ze tegelijkertijd deals aan die ze niet kunnen weerstaan. Bovendien, wanneer ze eerder in het jaar een bepaald product hebben gezien en weten dat het nu in de uitverkoop is, zal je ongetwijfeld extra verkopen. En als het product bevalt, heb je misschien wel een nieuwe vaste klant gevonden.

Donkere dagen

In de zomer zijn de meeste mensen buiten. Overdag bijvoorbeeld lekker op het strand en in de avond gezellig op het terras. Bij deze sociale activiteiten blijft de telefoon liever uit het zicht. In de herfst blijven mensen vaak liever thuis en daar zijn ze over het algemeen ook meer bezig met hun smartphone. Een uitgelezen kans voor jou om ze te boeien met interessante content, zoals relevante blogs of aansprekende nieuwsbrieven.

woman-at-desk-holding-smartphone

Hoe je het ook wendt of keert, de laatste maanden van het jaar zijn ideaal om de jaarcijfers omhoog te laten schieten. Hoe je dat doet, is aan jou. Maar als je er niet uitkomt, staan wij altijd voor je klaar om van de herfst en winter jouw favoriete seizoenen te maken.

Facebook

Nieuwe functies van Facebook en Instagram

Facebook kondigde afgelopen dinsdag een aantal nieuwe functies aan. Benieuwd naar wat deze zijn? Lees dan gauw verder.

Tijdslimiet op Facebook en Instagram

Heb jij je ooit afgevraagd hoeveel tijd je eigenlijk per dag besteedt aan social media zoals Facebook en Instagram? Waarschijnlijk meer dan je durft toe te geven. Facebook heeft daarom een aantal nieuwe functies aangekondigd, waarmee je een gezondere relatie met de kanalen opbouwt.

Facebook houdt bij hoelang mensen al actief zijn en zal door middel van een nieuw dashboard gebruikers eraan herinneren hoeveel tijd ze besteden aan het platform. Daarnaast kun je binnenkort reminders aanzetten die jou vertellen hoeveel tijd je hebt doorgebracht op Facebook en Instagram en kun je eenvoudig pushmelding uitschakelen (tot 8 uur). Dat zou ervoor moeten zorgen dat mensen bewuster omgaan met hun tijd. Helaas zullen we deze functies enkel en alleen op de mobiele versie tegenkomen en niet op de desktop variant.

Facebook-and-Instagram-Daily-ReminderBron: techcrunch.com

Persoonlijk Menu

Ook de mobiele app van Facebook zal gaan veranderen. Facebook verkondigde dat zij de zoekbalk aan het herontwerpen zijn (aan de onderkant voor iPhones en aan de bovenkant voor Android telefoons). Hiermee willen zij hun gebruikers shortcuts bieden die leiden naar de functies die zij het meeste gebruiken. Facebook bepaalt aan de hand van je gebruik en door middel van een algoritme welke knoppen je te zien krijgt. Het aantal knoppen in de menubalk zal per gebruiker verschillend zijn. Je krijgt uiteindelijk een hele eigen Facebook app.

Facebook is deze functies al aan het testen sinds Februari en zal deze functies de komende twee weken uitrollen onder hun bijna 2 miljard gebruikers.

Ben je geïnteresseerd in Facebook? Lees dan eens ons blog over hoe je meer likes op Facebook kunt krijgen.

Facebook Messenger

Facebook Messenger voor bedrijven

Een kanaal negeren met meer dan 1 miljard gebruikers? Dat kan natuurlijk niet. Als je geen Facebook Messenger gebruikt voor je bedrijf dan mis je een grote kans. Vaak denken bedrijven dat Facebook Messenger alleen is voor persoonlijke communicatie, maar deze tool wordt steeds vaker zakelijk gebruikt. Ondertussen is het uitstekend voor o.a. klantcontact. Uit een studie van Nielsen blijkt dat 53% van de klanten, sneller iets bij bedrijven kopen waar ze direct een bericht naar kunnen sturen en daar vervolgens een snelle reactie op krijgen.

Hoe zet je Facebook Messenger aan voor je Facebook account van je bedrijf

Het is erg makkelijk om Messenger te activeren voor je Facebook pagina. Volg de volgende stappen om Facebook Messenger aan te zetten.

 • Klik op Instellingen vanuit je Facebook pagina (rechts boven in de balk)
 • Ga naar Algemeen
 • Ga naar Chatberichten en klik op Bewerken
 • Vink het vakje het volgende vakje aan: “Mensen toestaan privé berichten naar mijn pagina te sturen door de knop Chatbericht weer te geven”.
 • Klik op Wijzigingen opslaan

Facebook Messenger

Welkomstbericht en automatische reactie

Er wordt een automatische reactie verstuurd wanneer klanten een nieuw bericht naar je pagina sturen. Je kan deze berichten gebruiken om bijvoorbeeld een tijdsindicatie te geven over hoe lang het kan duren voordat je antwoord. Of stuur klanten naar een FAQ pagina.

Hoe je welkomstbericht en automatische reacties aanzet in Messenger

 • Klik op Instellingen vanuit je Facebook pagina (rechts boven in de balk)
 • Ga naar Berichten in de linker balk
 • Scroll naar beneden tot Reactieassistent
 • Vink “Expresreacties sturen naar iedereen die een bericht stuurt naar je pagina” aan
 • Daarna vink ook de volgende aan: “Messenger-begroeting weergeven”
 • Wijzig de begroeting in een die bij je bedrijf past

Facebook Messenger Links

Aan de hand van Messenger Links kunnen bedrijven nog sneller een gesprek starten via Facebook Messenger. Een Messenger Link is een korte URL die gebruikt maakt van de gebruikersnaam van een bedrijfspagina om direct een chatgesprek te starten (m.me/gebruikersnaam). Bijvoorbeeld zijn wij zo te bereiken m.me/extendure. Omdat de URL zo simpel en kort is, is het erg makkelijk te onthouden. Je kan deze Facebook Link inzetten op social media, in je e-mails en op je website voor makkelijk klantencontact.

Customer support

Soms plaatsen klanten berichten op je Facebook bedrijfspagina met klachten over bepaalde orders. Zonder dat ze direct contact met je hebben opgenomen plaatsen ze een negatief bericht. Op je bedrijfspagina reageren is niet altijd de slimste optie voor klanten vooral als het gaat om privacy gevoelige informatie zoals persoonlijke informatie of een ordernummer. In de plaats van je klant vragen om jou een berichtje te sturen kan je nu direct reageren op een openbare Facebook post in Messenger. Alles dat je klant hoeft te doen is reageren in Messenger. Bij het openbare bericht komt dan te staan dat je de klant een privé bericht hebt gestuurd, zodat het niet lijkt alsof je een klant hebt genegeerd.

Customer Support Messenger

Chatbots voor Messenger

Een van de meeste interessante mogelijkheden van Messenger zijn chatbots. Steeds meer bedrijven gebruiken dit om hun customer support te(deels) automatiseren. Op het moment zijn er ongeveer 30.000 chatbots actief op Messenger die bedrijven ondersteunen. Bekijk het voorbeeld van KLM hoe zij chatbots inzetten om hun customer support te automatiseren. Je kan bijvoorbeeld je stoel veranderen in de app als je liever langs het raam of juist aan het gangpad zit. Vraag het aan de bot en het wordt aangepast!

Heeft u na het lezen van dit blog nog vragen over Facebook Messenger of kunnen wij u hier in ondersteunen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Feestdagen tips voor online marketing

5 Feestdagen tips voor online marketing!

De maand november loopt ten einde en de feestdagen staan voor de deur. November en december zijn hét ideale moment voor webshop eigenaren om hun omzet een boost te geven. Maar hoe pak je dat goed aan? Creatieve ideeën en een juiste plan van aanpak zijn vereist om jouw feestdagen campagne tot een succes te maken. We geven je graag een aantal tips om je op weg te helpen jouw feestdagen campagne succesvol vorm te geven!

Tip 1: Werk met een feestdagen thema

De Nederlandse winkelstraten zijn tijdens de feestdagen vaak uitbundig versierd met kerstbomen, kerstlampjes en andere feestelijke decoratie. Winkeleigenaren doen dat om de consument in de feestdagen stemming te brengen met als doel om meer verkoop te stimuleren. Ook voor jouw webshop kun je deze strategie inzetten! Dit is niet alleen interessant voor de aankleding van je website maar ook voor diverse andere kanalen! Je creëert er namelijk herkenbaarheid mee. We geven je graag een overzicht van verschillende mogelijkheden waarin je een feestdagen thema kunt implementeren:

 • Feestdagenbanner op de website
 • Omslagfoto op Facebook in feestdagen stijl
 • Achtergronden in advertenties
 • Banner in e-mailcampagnesFeestdagen tips voor online marketing

Tip 2: Richt een feestdagen landingspagina / categoriepagina in

Het is verstandig om interessante cadeaus voor de feestdagen extra uit te lichten in je webshop zodat iedere bezoeker de kans heeft om ze te bekijken! Wanneer je namelijk geen landingspagina maakt weten bezoekers ook niet dat je interessante producten aanbiedt voor de feestdagen! Via een banner op de website kun je bijvoorbeeld door linken naar een speciale feestdagenpagina, gevuld met cadeaus. Daarnaast is een landingspagina handig om via bijvoorbeeld e-mailcampagnes of social media berichten te delen om zo jouw feestdagen cadeaus extra te promoten.

Tip 3: Zorg dat bezoekers een verlanglijstje kunnen invullen

Consumenten oriënteren zich rond november en december vaak veelvuldig op verschillende websites om te kijken naar cadeaus die ze graag willen hebben. Je kunt hier handig op inspelen door de bezoeker de mogelijkheid te bieden tot het maken van een verlanglijstje. Wanneer de bezoeker jouw webshop vervolgens weer bezoekt kan hij/zij dit lijstje gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je deze lijstjes gebruiken voor retargeting via bijvoorbeeld Facebook ads of display campagnes.

Tip 4: Zorg dat je goed bereikbaar bent voor vragen

Niet alleen de online aankopen stijgen rond de feestdagen, ook het aantal vragen van klanten. Zorg daarom dat je altijd tijdig op vragen kunt reageren en dat bezoekers voldoende mogelijkheden hebben om contact met je op te nemen. Iedere onbeantwoorde vraag kan namelijk het mislopen van een order zijn! Consumenten zijn steeds kritischer en verwachten een snelle reactie. Wanneer je niet tijdig reageert, kan de bezoeker zijn aankoop al bij een concurrent hebben gedaan.

Tip 5: Verzin ludieke acties

Originele acties kunnen veel aandacht opleveren voor je webshop, een ideale manier om als webshop iets aan de buitenwereld te laten horen! Wil jij zelf aan de slag met een ludieke actie meer weet je niet hoe je dit goed kunt aanpakken? Het is verstandig om de volgende punten alvast in kaart te brengen:

 • Bepaal een duidelijke doelstelling
 • Bepaal je budget
 • Bepaal welke kanalen je inzet

Op zoek naar creatieve ideeen of hulp nodig bij de uitvoering? Neem gerust contact  met ons op voor de mogelijkheden! We helpen je graag bij het vormgeven van een creatieve en originele campagne! Extendure is bereikbaar via: +31 (0) 40 218 30 40 of op info@extendure.com.

Feestdagen tips voor online marketing

Facebook remarketing

Facebook remarketing; zo werkt het!

Remarketing is een krachtig hulpmiddel dat kan worden ingezet om bezoekers van jouw website gerichter te benaderen met bijvoorbeeld een Facebook advertentie. In dit artikel willen we het graag met je hebben over de mogelijkheden die er zijn met Facebook remarketing. Ben je nog helemaal niet bekend met Facebook ads voor bedrijven? Dan raden we je aan om eerst dit artikel op onze website te lezen: ‘Facebook advertenties; Effectief je doelgroep bereiken’.

Hoe werkt het?

Een advertentie die gericht is op Facebook remarketing geeft je de mogelijkheid om jouw websitebezoekers te benaderen met een advertentie waarin producten worden getoond die een bezoeker al eens in jouw webshop heeft bekeken. Op die manier wordt de bezoeker nogmaals in contact gebracht met het product waarna deze bezoeker mogelijk sneller over gaat tot een conversie.

In onderstaande afbeelding laten we je zien hoe Facebook remarketing in verschillende stappen werkt. Iemand bezoekt jouw website en accepteert browsercookies. Via een Facebook pixel kan Facebook vervolgens registreren welke producten jouw bezoeker bekijkt.  Hierover later meer. Wanneer de bezoeker vervolgens jouw website verlaat, worden de bekeken producten opnieuw getoond in een advertentie op Facebook, Instagram of het Audience Network. Dit proces ziet er als volgt uit:

Facebook remarketing

Facebook pixel

Nu je weet wat Facebook remarketing is en hoe het werkt leggen we graag uit hoe je een Facebook remarketing campagne opstart. Voordat je een campagne kunt aanmaken is het allereerst belangrijk om de Facebook pixel in jouw websitesysteem te implementeren. Daarvoor kun je het beste contact opnemen met de bouwer van je webshop of raadpleeg de fabrikant van jouw webshop besturingssysteem.  Het volgende stappenplan helpt vervolgens bij het opzetten van een remarketing campagne.

Stap 1: Maak een Facebook remarketing doelgroep

Dit kun je doen in het menu ‘Doelgroepen’ in de Facebook bedrijfsmanager. Daar kun je een aangepaste doelgroep aanmaken op basis van websiteverkeer. Met behulp van de Facebook pixel kan Facebook alle bezoekers van jouw webshop in een lijst samenvoegen. Je kunt vervolgens zelf aangeven van hoeveel dagen geleden er bezoekers in de lijst moeten worden opgenomen.

Stap 2: Maak een conversie campagne aan en stel je doelgroep in

In de conversiecampagne kun je onder ‘doelgroepen’ je Facebook remarketing doelgroep instellen die je in stap 1 hebt aangemaakt. Onder plaatsingen kun je vervolgens aangeven waar je de remarketing campagne precies wilt laten zien. Je kunt kiezen uit diverse opties binnen Facebook zelf, via Instagram en het Audience Network. Daarnaast kun je ook het budget instellen. Let wel even op: conversies via Remarketing campagnes zijn vaak duurder dan gewone Facebook ads maar leveren vaak meer resultaat.

Stap 3: Maak een remarketing advertentie

Remarketing advertenties zijn alleen mogelijk met een ‘carrousel advertentie’. Met de optie ‘Sjabloon dynamisch vullen vanuit een productverzameling’ selecteert de pixel automatisch de producten uit jouw webshop die iedere individuele bezoeker heeft bekeken. Je kunt er daarnaast nog een automatisch prijskaartje of kortingskaartje aan toevoegen zodat bezoekers sneller overtuigd worden van de goedkope prijs van producten uit jouw shop.

Heb jij bovenstaande stappen gevolgd maar toch behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op! We helpen je daarnaast ook graag met het opzetten van een Facebook remarketing campagne. Extendure is bereikbaar via +31 (0) 40 218 30 40 of op info@extendure.com.

Facebook remarketing

wat is influencer marketing

De waarde van influencer marketing

Een veelvoorkomende marketingdoelstelling van bedrijven is: ‘’ het aantal volgers vergroten met … % of de naamsbekendheid vergroten met … % ‘’. Opzich niets mis mee alleen is altijd de hamvraag: welke strategie gaan we hiervoor inzetten? Een effectieve manier om de bovenstaande doelstelling te halen is influencer marketing. Maar wat is dat precies?

Wat is influencer marketing?

Influencer marketing is een manier om via invloedrijke mensen ( influencers ) in een bepaalde branche, jouw product, dienst of merk onder de aandacht te brengen bij de doelgroep en vervolgens een bepaalde waarde creëren hiervoor. Het speelt dus ( onbewust ) in op het gedrag van de doelgroep. Dit gebeurt voornamelijk via cross media ( verschillende media kanalen ). Deze influencers zijn bekend bij de doelgroep en vertegenwoordigen een hoge waarde in de branche. Zo zal een blog van financieel journalist Ronald Koopman over de stijging van de goudprijs door meer potentiele lezers als interessant beschouwd worden dan wanneer bijvoorbeeld cabaretier Bert Visscher het zou schrijven.

influencer marketing

Er zijn natuurlijk ook veel commercials met bekende personen erin maar zij zijn niet altijd bekend met de branche. Dit principe heet ‘’ celebrity endorsement ‘’ en wordt ook veel toegepast. Maar de influencers weten daadwerkelijk veel van het onderwerp dat ze promoten en zijn zo ook vaak bekend geworden. Deze strategie is zeer geschikt voor bepaalde branches zoals kleding, mode, beauty, wonen, eten & drinken, gadgets, sport en lifestyle.

Wat doet een influencer?

Een influencer wordt door het merk benaderd voor bijvoorbeeld het schrijven van een artikel of blog , het maken van een foto op Instagram video op YouTube ( vlog ). Deze wordt dan op de website van het merk geplaatst en via de sociale kanalen gedeeld of via de kanalen van de influencers zelf. En wanneer de post geplaatst is doet de olievlek genaamd social media de rest. Een absolute win-win situatie aangezien je doelgroep al bekend is met deze influencer en hij/zij daarom als betrouwbaar over komt. Cristiano Ronaldo is bijvoorbeeld een perfect voorbeeld. Hij heeft miljoenen volgers en wanneer Nike een nieuw model voetbalschoen op de markt brengt dan post hij er een bericht over op zijn Facebook of Instragram. Voornamelijk de jongere voetballers voelen zich erg aangetrokken door deze influencer want ze willen net zo goed worden met die schoenen. De verkoopcijfers van Nike zullen er vervolgens niet om liegen…

influencer ronaldo

 

Ontdek de waarde zelf!

Zoals eerder vermeld kan een influencer dus een behoorlijke invloed hebben op je business. Dit kan zijn door het vergroten van je doelgroep/volgers of soms nog beter, het zorgt voor meer verkopen. Er zijn zelfs bureaus waar je influencers kunt inhuren voor je business mocht niet de mogelijkheden hebben om ze te benaderen. Deze bureaus kijken wel streng naar een merk voordat ze besluiten het te laten aanprijzen. Dit wordt daarom ook uitvoerig met de klant en het bureau besproken. Maar voor nu gaan we er vanuit dat jij zelf bekend bent met influencers in jouw branche waardoor je geen duur bureau hoeft in te schakelen. We zijn benieuwd wie in jouw branche een influencer en of je hem/haar in gaat zetten om je doelstellingen te realiseren.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over influencer marketing? Wij beantwoorden ze graag.

Facebook bedrijfspagina

5 tips voor een optimale Facebook bedrijfspagina

Organisaties kunnen er niet meer omheen: social media speelt op vandaag de dag een enorme rol in het versterken van je business. In dit blogbericht gaan we het hebben over het optimaliseren van je Facebook bedrijfspagina voor je organisatie. De tips in dit blogbericht kunnen je helpen om Facebook effectiever te gebruiken en vormen de eerste stappen om aan de slag te gaan met Facebook.

Tip 1: Kies een relevant pagina sjabloon

Facebook biedt de mogelijkheid een sjabloon te kiezen voor jouw Facebook bedrijfspagina dat aansluit bij de diensten van jou organisatie. Ieder sjabloon beschikt over een andere indeling en stelt verschillende functies beschikbaar die passen bij jouw organisatie.  Er zijn sjablonen beschikbaar voor bijvoorbeeld winkels, café’s, restaurants, non-profitorganisaties  of ondernemingen. Een geschikt sjabloon instellen is eigenlijk heel eenvoudig. Hiervoor ga je via het instellingen menu naar het tabblad ‘pagina bewerken’. In het onderdeel sjablonen kun je vervolgens kiezen voor een geschikt sjabloon dat past bij jou soort organisatie. Stel dat je een webshop hebt dan is het sjabloon ‘winkelen’ interessant. Binnen dit sjabloon wordt er rechtsboven op de pagina een blauwe button geplaatst met daarin de tekst ‘shoppen’. Deze knop kan vervolgens worden doorgelinkt naar de webshop zodat Facebookers gemakkelijker op je site uit kunnen komen.Facebook bedrijfspagina sjablonen

Tip 2: Zorg voor relevante informatie op je Facebook bedrijfspagina

Voor bezoekers die jouw Facebook bedrijfspagina voor de eerste keer bekijken moet binnen enkele seconden duidelijk zijn wie je bent, wat je doet en wat jouw onderneming uniek maakt. De belangrijkste informatie is misschien nog wel waarom Facebookers jouw pagina moeten liken en volgen! Dit kun je bijvoorbeeld met een korte beschrijving toevoegen bovenaan de pagina. Daarnaast is het verstandig om voldoende contactgegevens van je bedrijf te vermelden op je Facebook bedrijfspagina zodat (potentiële) klanten je altijd kunnen bereiken. Belangrijk is ook te zorgen dat deze informatie up-to-date is, tijdig aanpassen van bijvoorbeeld een nieuw telefoonnummer is erg raadzaam.

Tip 3: Kies een sterke omslagfoto en profielfoto

Een sterke profielfoto en omslagfoto van je Facebook bedrijfspagina versterken de branding van je onderneming en maken bezoekers van je pagina direct duidelijk wat jouw product of dienst is. Het logo van je onderneming  als profielfoto is een veelgebruikte en effectieve manier om jouw bedrijf via Facebook te presenteren. Daarnaast kan een mooie omslag foto snel duidelijk maken wat je doet. Ze zeggen niet voor niets dat beeld meer zegt dan 1000 woorden. Personen op je omslagfoto maken je pagina daarnaast persoonlijker, dit kan zorgen voor een betrouwbaarder beeld bij je bezoekers.Facebook bedrijfspagina Telefoonwereld

Tip 4: Relevante instellingen aanpassen

Er zijn een aantal onderdelen die interessant zijn om via de instellingen van je Facebook bedrijfspagina te activeren. Een daarvan is het tabblad nieuwsbrief inschrijvingen. Maak jij gebruik van een nieuwsbrief? Dan kun je daarvoor een inschrijfknop toevoegen. Deze knop wordt zichtbaar aan de linkerkant op de Facebook bedrijfspagina, onder de profielfoto. Ook kan hier een tabblad voor klantbeoordelingen worden toegevoegd dat kan worden gelinkt aan de reviewpagina van je site. Zo kunnen bezoekers van je Facebook bedrijfspagina gemakkelijk beoordelingen van je website bekijken.

Tip 5: Facebook shopping toevoegen

Verkoop je jouw producten online via een webshop? Dan is de Facebook shopping module erg geschikt! Hier kun je bijvoorbeeld je bestverkopende producten aan toevoegen of tijdelijke aanbiedingen promoten. Op eenvoudige wijze kun je nieuwe producten met prijs, afbeelding, beschrijving en URL naar je website toevoegen. Daarnaast is het mogelijk om de producten uit de shopping module te promoten met een Facebook bericht.

Facebook bedrijfspagina M-tools

We hopen dat dit blog je meer inzicht heeft gegeven in het optimaliseren van je Facebook bedrijfspagina zodat je meer resultaat kunt behalen in het gebruiken van Facebook voor je business. Via deze link kun je een Facebookbedrijfspagina aanmaken. Heb je nog vragen over het instellen van je Facebookbedrijfspagina? Neem dan gerust contact met ons op!