Adverteren op LinkedIn heeft de laatste jaren veel populariteit gewonnen. Wanneer je doelgroep zich bevindt op LinkedIn, is het een logische en aantrekkelijke keuze om te proberen deze daar te bereiken. Welke opties LinkedIn biedt, lees je in dit blog.

Content promoten via gerichte native advertenties

Het is op LinkedIn mogelijk om content te publiceren op de plek die het meest door bezoekers wordt bekeken – de LinkedIn-feed. Je kunt je doelgroep heel specifiek bepalen op basis van de nauwkeurige gegevens op LinkedIn-profielen, zoals functie, bedrijfsgrootte, studierichting, vaardigheden, bedrijfsconnecties en aantal jaren ervaring.

Met deze manier van adverteren kun je mensen doorsturen naar je website of content nadat ze op je advertentie klikken, leads verzamelen met behulp van automatisch ingevulde formulieren die LinkedIn leden met één klik kunnen indienen, en zorgen dat je video’s vaker bekeken worden.

lead-gen
(Bron: LinkedIn)

Trek desktopverkeer aan met eenvoudig te maken advertenties  

Met tekstadvertenties op LinkedIn trek je eenvoudig hoogwaardige bezoekers en leads aan. Je betaalt alleen voor advertenties die werken – per klik of per weergave. Tekstadvertenties worden weergegeven op de volgende pagina’s:

• Home
• Profiel
• Zoekresultaten
• Groepen
• Inbox
• Personen die u misschien kent
• Wie heeft uw profiel bekeken

Gerichte berichten versturen naar personen die belangrijk zijn voor je bedrijf

Met gesponsorde InMail kun je conversies met gepersonaliseerde berichten stimuleren. Gesponsorde InMail-berichten bestaan uit een aangepaste begroeting, een knop met de oproep tot actie, hoofdtekst en de mogelijkheid om links toe te voegen. Je kunt ook een aangepaste voettekst toevoegen, voor bijvoorbeeld juridische voorwaarden, reglementen voor aanbiedingen en contactgegevens.

Ben je geïnteresseerd hoe je een content strategie op LinkedIn implementeert of benieuwd hoe je adverteren op LinkedIn voor jouw organisatie succesvol inzet? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@extendure.com of bel naar +31 (0)40 218 30 40.